Suuressa vaalikeskustelussa puhutaan Pohjois-Savon menestyksestä

28.02.2023

Eduskuntavaalikevät saa vauhtia Kuopion alueen kauppakamarin ja kahdeksan alueen toimijan järjestämästä suuresta vaalikeskustelusta keskiviikkona 15. maaliskuuta.

Vaalikeskustelun Se olet sinä! -teema kannustaa vaikuttamaan äänestyskopissa tulevissa eduskuntavaaleissa varsinaisena vaalipäivänä 2. huhtikuuta ja ennakkoäänestyksessä 22.–28. maaliskuuta.

Neljän paneelin pääteemoja ovat hyvinvointi, liikenne, osaaminen ja energia. Pohjois-Savon liiton va. maakuntajohtaja Satu Vehreävesa pitää alustuksen kello 12–13 pidettävässä paneelissa, jossa keskustellaan osaamisesta ja elinvoimasta. Maakuntainsinööri Patrick Hublin toimii kello 10.30–11.30 ohjelmassa olevan infra ja liikenne -teemapaneelin toisena moderaattorina.

Tilaisuus on kaikille avoin ja se järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun kampussydämessä Kuopiossa. Sitä voi seurata paikan päällä Savonialla tai Savon Sanomien livelähetyksenä. Tapahtumasta tehdään tallenne, joka on katsottavissa jälkikäteen Savon Sanomien verkkosivustolta.

–  Vaalikeskustelun tavoitteena on yhdessä edistää ja kehittää Pohjois-Savon menestystä. Tilaisuus haluttiin tuoda lähelle opiskelijoita, jotta heillä on mahdollisimman matala kynnys osallistua vaalikeskustelun antiin, kertoo Kuopion alueen kauppakamarin toimitusjohtaja Kaija Savolainen.

Tapahtuman järjestävät Itä-Suomen yliopisto, Kuopion alueen kauppakamari, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Pohjois-Savon liitto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto, Savon Sanomat, Savon Voima ja Ylä-Savon ammattiopisto.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja paneelien osallistujista
Linkki verkkolähetykseen

Liitteet

tiedote_suuri_vaalikeskustelu_15032023 Lataa tiedostoLataa
Aihealueet yhteistyö Jaa artikkeli