Rekrytointi

JULKAISTU 20.1.2023

Maakuntasuunnittelija

Haemme joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen maakuntasuunnittelijaa.

Maakuntasuunnittelija työskentelee alueidenkäytön päävastuualueella ja osallistuu maakuntakaavan laatimiseen, siihen liittyvien selvitysten tekemiseen ja maakuntakaavan toteutumisen seurantaan. Lopullisessa tehtävänkuvassa huomioidaan valittavan henkilön erityisosaaminen.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kaavoitukseen ja strategiseen suunnitteluun liittyvistä työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan paikkatieto-ohjelmien hallinta sekä ilmastonmuutokseen ja kiertotalouteen liittyvien kysymysten ymmärrys.

Ennen tehtävän täyttämistä siihen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän työehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan, tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 10.2.2023 klo 15.00. Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hae työpaikkaa

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelujohtaja Annaelina Isola p. +358447142609 tai annaelina.isola@pohjois-savo.fi

JULKAISTU 20.1.2023

Tietopalveluasiantuntija

Pohjois-Savon liitto hakee palvelukseensa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tietopalveluasiantuntijaa aluekehityksen, elinkeinotoiminnan, kuntatalouden sekä väestöön liittyvän tilastoaineiston hankintaan, muokkaamiseen ja analysointiin tukemaan maakunnan suunnittelu- ja kehittämistyötä sekä edunajamista kansallisella ja EU-tasolla. Työssä hyödynnetään kansallisen tilastoaineiston lisäksi kansainvälisiä tilastoja ja selvityksiä.

Tietopalveluasiantuntija on mukana maakunnan ohjelmien laadinnan, seurannan ja arvioinnin työssä. Lopullisessa tehtävänkuvassa huomioidaan valittavan erityisosaaminen.

Edellytämme valittavalta vähintään ammattikorkeakoulututkintoa, koulutusta tai kokemusta tilastoaineiston analysoinnista, hyvää työvälineohjelmien hallintaa sekä sujuvaa kirjoitus- ja esiintymistaitoa. Tehtävän hoito edellyttää myös hyvää englannin kielen taitoa. Valinnassa arvostamme henkilön joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävä tulee ottaa vastaan alkuvuonna 2023. Tehtävän työehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan, tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 3090,04 €/kuukausi. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän täyttämistä valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy 10.2.2023 klo 15.00. Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hae työpaikkaa

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. aluekehitysjohtaja Heikki Sirviö p. +358447142603, heikki.sirvio@pohjois-savo.fi

Uutiset avainsanalla #rekrytointi

Uutiskuva

Palkkaamme maakuntasuunnittelijan ja tietopalveluasiantuntijan

20.01.2023 | Pohjois-Savon liitossa on avoinna kaksi työpaikkaa. Haemme toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin maakuntasuunnittelijaa ja tietopalveluasiantuntijaa. Hakuaika tehtäviin päättyy 10.2.2023 kello 15.

Uutiskuva

Tytti Määttä odotetusti Pohjois-Savon maakuntajohtajaksi

12.12.2022 | Pohjois-Savon maakuntavaltuusto valitsi tänään odotetun yksimielisesti uudeksi maakuntajohtajaksi Kuhmon kaupunginjohtajan Tytti Määtän.

Uutiskuva

Haemme taloussihteeriä ja strategia- ja kaavoitusasiantuntijaa

30.11.2022 | Etsimme parhaillaan uusia tekijöitä kahteen avoinna olevaan tehtävään. Strategia- ja kaavoitusasiantuntijana pääset vaikuttamaan monipuolisen maakuntamme kasvuun, kilpailukykyyn ja kehittämiseen. Taloussihteeriä kaipaamme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Uutiskuva

Maakuntahallitus esittää Tytti Määttää maakuntajohtajaksi

28.11.2022 | Pohjois-Savon maakuntahallitus esittää yksimielisesti maakuntavaltuustolle, että maakuntajohtajan virkaan valitaan VTM Tytti Määttä. Valtuuston kokous pidetään maanantaina 12. joulukuuta.

Uutiskuva

Haastatteluryhmä esittää Tytti Määttää uudeksi maakuntajohtajaksi

18.11.2022 | Maakuntahallituksen nimeämä haastatteluryhmä esittää yksimielisesti maakuntahallitukselle, että Pohjois-Savon maakuntajohtajan virkaan valitaan Tytti Määttä Kuhmosta. Haastatteluryhmä ei esitä ketään varasijalle.

Uutiskuva

Maakuntajohtajan valintaprosessi etenee

01.11.2022 | Pohjois-Savon maakuntahallitus tekee esityksen maakuntajohtajan virkaan valittavasta henkilöstä kokouksessaan maanantaina 28. marraskuuta. Maakuntavaltuusto tekee lopullisen päätöksen valinnasta maanantaina 12. joulukuuta.