Hanna Tiitola on Pohjois-Savon Matkailun uusi toimitusjohtaja

13.05.2024


Pohjois-Savon Matkailu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma ja toimitusjohtaja Hanna Tiitola.

Pohjois-Savon kuntien ja alueen matkailuyritysten uusi koordinointiyhtiö, Pohjois-Savon Matkailu Oy, on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi eMBA Hanna Tiitolan. Tiitola on aloittanut tehtävässään 13. toukokuuta ja keskittyy työssään Pohjois-Savon kansainvälisen matkailun kasvattamiseen ja tunnettavuuden lisäämiseen.

Tiitolan monimuotoinen ja kansainvälinen kokemus ja verkostot tukevat alueen kaupallistamista ja kehittämistä sekä mahdollistaa toimialan kasvun rakentamalla uutta kysyntää. Hänen johdollaan Pohjois-Savon Matkailu Oy edustaa aluetta yhdessä sovituissa verkostoissa ja kansainvälisillä markkinoilla.

– Toivotan Hannan ilolla tervetulleeksi yhtiön johtoon. Uskon, että edessä on tuloksekas matka Pohjois-Savon matkailun kansainvälistämiseen, yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Vihma kertoo.

Tiitolalla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä sekä vahva matkailuliiketoiminnan osaaminen mm. Sokos Hotelsin, Best Western Hotelsin ja St. Peterlinen palveluksesta. Viimeiset kuusi vuotta Tiitola on keskittynyt perheyrityksensä ravintolaliiketoiminnan kehittämiseen Tampereella.

– Odotan innolla, että pääsen tutustumaan alueen tarjontaan ja kaupallistamaan sekä luomaan kansainvälistä kysyntää tälle upealle matkailualueiden timantille. Meillä on Pohjois-Savossa hienoja kohteita, jotka ansaitsevat vahvemman jalansijan kansainvälisillä matkailumarkkinoilla. Yhdessä organisoitumalla voimme nostattaa alueen kansainvälistä matkailukysyntää ja kiinnostusta aluetta kohtaan, Hanna Tiitola kertoo.

Pohjois-Savon Matkailu Oy on vuonna 2023 perustettu kuntien, kaupunkien ja alueella toimivien matkailuyritysten koordinointiyhtiö. Yhtiö koordinoi alueen matkailutoimijoiden yhteistyötä, luo kansainvälisiä markkinoita, kehittää toimialaa sekä edustaa alueen matkailutoimijoita sovituissa alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Lisäksi yhtiö tuottaa markkinatietoa ja seuraa matkailun kehittymistä sekä toteuttaa matkanjärjestäjäyhteistyötä. Lisätietoja osoitteesta pohjois-savonmatkailu.fi

Kuva Reino Hartikainen