Se olet sinä – suuri vaalikeskustelu

Se olet sinä! Sinä olet päätöksentekijä. Sinä teet sen tärkeimmän teon jo äänestyskopissa. Sinä päätät.

Päivämäärä: 15.03.2023

Kellonaika: 09:00

Osoite: Microkatu 1, Kuopio

Savonian Kampussydän

Vuoden 2023 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 2.4.2023. Ennakkoäänestys kotimaassa on keskiviikosta tiistaihin 22.–28.3.2023. Vaaleissa päätetään Suomen suunta. Tästä suunnasta päätät sinä.

Kuopion alueen kauppakamari järjestää yhdessä kahdeksan muun alueen toimijan kanssa keskiviikkona 15.3. klo 9–15.30 Savonian kampussydämessä suuren vaalipaneelin, jonne kutsuttuja olette kaikki te.

Suurta vaalikeskustelua voit seurata paikan päällä Savonialla tai Savon Sanomien verkkosivustolta livelähetyksenä. Päivän aikana vaalipiirimme eduskuntaehdokkaat keskustelevat neljässä teemapaneelissa Pohjois-Savon ja koko Suomen hyvinvoinnin, liikenteen kuin koulutuksen ja energiamarkkinoiden tulevaisuudesta. Lisäksi paikan päällä on eduskuntapuolueiden ja tapahtumajärjestäjien edustajia.

Tilaisuuden järjestävät Itä-Suomen yliopisto, Kuopion alueen kauppakamari, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Pohjois-Savon liitto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto, Savon Sanomat, Savon Voima ja Ylä-Savon ammattiopisto.

Suuri vaalikeskustelu

Linkki verkkolähetykseen

Jaa tapahtuma: