Parempi Pohjois-Savo nuorille -seminaari

Tule kuulemaan Nuoret pohjoissavolaiset tulevaisuudentekijät - hankkeen loppuseminaariin, miten nuorten näkökulmasta maakuntaa ja nuorten osallistumismahdollisuuksia tulisi kehittää.

Päivämäärä: 23.08.2022

Kellonaika: 16:30

Osoite: Sepänkatu 1, Kuopio

Maakuntasali

Tule kuulemaan Nuoret pohjoissavolaiset tulevaisuudentekijät - hankkeen loppuseminaariin, miten nuorten näkökulmasta maakuntaa ja nuorten osallistumismahdollisuuksia tulisi kehittää. Tilaisuudessa projektipäällikkö Heta Santamäki esittelee hankkeen tiedonhankinnan keskeisempiä tuloksia ja toimenpide-ehdotuksia. Puhujina vierailevat myös Pohjois-Savon liiton aluekehitysjohtaja Heikki Sirviö sekä POSOTE20-hankkeen osallisuus- ja järjestökoordinaattori Anne Aholainen.

Seminaariin on mahdollista osallistua joko paikan päällä maakuntasalissa tai Teamsin välityksellä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä. Ilmoittautuminen lähitilaisuuteen päättyy 12.8. Ilmoittautuneille toimitetaan tarkemmat ohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Ohjelma:

16.30–16.45 Aloitussanat ja hankkeen lyhyt esittely

16.45–17.45 Katsaus hankkeen tuloksiin nuorten toiveista ja tarpeista Pohjois-Savolle sekä Heikki Sirviön puheenvuoro aluekehityksestä nuorten näkökulmasta

17.45–18.00 Tauko

18.00–18.50 Nuorten osallistumismahdollisuudet ja niiden tukeminen sekä Anne Aholaisen puheenvuoro koskien nuorten osallistumista ja vaikuttamista maakunnassa.

18.50–19.00 Loppusanat

Ilmoittaudu tapahtumaan ›
Jaa tapahtuma: