Kokonaisturvallisuuden aamukahvit: Sisäinen turvallisuus ja Suomen ja Yhdysvaltain tiede- ja teknologiayhteistyö

Päivämäärä: 22.04.2024

Kellonaika: 08:30

Osoite: Teams

Online

Mistä kokonaisturvallisuudessa oikein on kysymys? Miten kokonaisturvallisuus liittyy sinun ja yhteisösi arkeen ja toimintaan?

Kokonaisturvallisuuden klusteri järjestää kevään aikana kerran kuussa Teams-aamukahvit kokonaisturvallisuuden teemoista. Aamukahveille kutsutaan kuulemaan kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja, keskustelemaan ja verkostoitumaan sekä oivaltamaan omat ja yhteisösi mahdollisuudet kokonaisturvallisuuden edistämiseen.

Seuraavat aamukahvit järjestetään 22. huhtikuuta kello 8.30–9.30. Sisäministeriön johtava asiantuntija, FT Hanna-Miina Sihvonen kertoo Suomen ja Yhdysvaltain tiede- ja teknologiayhteistyöstä sisäisen turvallisuuden kysymyksissä. Yhteistyö eri aloilla on vahvistunut viime vuosien aikana. Suomen Nato-jäsenyys tarkoittaa uusia avauksia kahdenvälisessä yhteistyössä, ei ainoastaan suoraan puolustuksessa vaan laajasti myös tutkimus-, innovaatio- ja teknologiapuolella.

Alustuksen jälkeen pääsemme keskustelemaan yhdessä päivän aiheesta. Keskusteluun johdattelee hankepäällikkö Harriet Lonka Pohjois-Savon liitosta.

Aamukahvien alustukset tallennetaan ja ne julkaistaan aikanaan Pohjois-Savon liiton verkkosivustolla. Keskusteluosioita ei tallenneta. Seuraa Kokonaisturvallisuuden klusterin aamukahveja Pohjois-Savon liiton verkkosivustolta ja uutiskirjeestä.

Pohjois-Savon kokonaisturvallisuuden klusteri on Euroopan unionin rakennerahasto-ohjelmasta rahoitettava hanke vuosille 2023–2026. Hankkeen tavoitteena on synnyttää pysyvän ylimaakunnallisen yhteistoiminnan pohja, jossa eri alueiden osaaminen ja vahvuudet täydentävät toisiaan vahvistaen itäisen Suomen elinvoimaa ja turvallisuutta pitkällä jänteellä.

Ilmoittaudu huhtikuun kahveille 18.4. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi seuraavana päivänä.

Aiheesta lisää

Sisäministerö: Sisäisen turvallisuuden yhteistyö tiivistyy Yhdysvaltojen kanssa
Kokonaisturvallisuuden aamukahvit: Digitaaliset uhkat ja varautuminen
Kokonaisturvallisuuden aamukahvit alkavat 22. helmikuuta
Kokonaisturvallisuuden klusteri tarttuu toimeen yrityslähtöisesti
Kokonaisturvallisuuden klusterin rakennustyö käynnistyy Harriet Longan johdolla

Ilmoittaudu tapahtumaan ›

kirjoittaja

Harriet Lonka |Hankepäällikkö, Kokonaisturvallisuuden klusteri Pohjois-Savossa
+358400755475 harriet.lonka@pohjois-savo.fi

kirjoittaja

Sari Murtonen |Hankeassistentti, Kokonaisuusturvallisuuden klusteri Pohjois-Savossa
+358447142610 sari.murtonen@pohjois-savo.fi
Jaa tapahtuma: