Finland Works -rekrytointitapahtuma

Finland Works online -rekrytointitapahtumassa tavoitat eri alojen osaajat Suomesta ja ulkomailta. Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden markkinoida avoimia työpaikkoja Euroopan laajuisesti.

Päivämäärä: 15.03.2023

Kellonaika: 12:00

Osoite:

Verkkotapahtuma

Etsitkö osaavaa työvoimaa? Finland Works online -rekrytointitapahtumassa 15. maaliskuuta kello 12–16 tavoitat eri alojen osaajat Suomesta ja ulkomailta. Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden markkinoida avoimia työpaikkoja Euroopan laajuisesti. Käytössäsi on monipuolinen tapahtuma-alusta, joka mahdollistaa onnistuneet kohtaamiset työnhakijoiden kanssa.

Osallistuminen on helppoa

  • Rekisteröidyt tapahtumaan
  • Avaat työpaikkailmoituksen alustalle
  • Olet valmis aloittamaan tehokkaan rekrytoinnin!

Tapahtumapäivänä striimataan runsaasti live-ohjelmaa ja välitetään tietoa Suomesta. Myös yrityksesi voi halutessaan toimittaa markkinointivideon julkaistavaksi päivän ohjelman yhteyteen.

Finland Works online -tapahtumien suosio kasvaa jatkuvasti. Helmikuussa 2022 järjestetyssä tapahtumassa oli avoinna yli 400 työtehtävää Suomesta ja rekisteröityneitä työnhakijoita oli mukana yli 2000 Euroopasta ja Euroopan ulkopuolelta. Tapahtumapäivään mennessä työnhakijat olivat lähettäneet lähes 1700 työhakemusta tapahtumassa avoinna oleviin tehtäviin. Yli 27 000 yksittäistä henkilöä kävi tapahtuma-alustalla päivän aikana.

Tapahtuma on maksuton, englanninkielinen ja sen järjestää EURES-työnvälitysverkosto.

Lisätietoja antavat:
EURES-asiantuntijasi Pohjois-Savossa

Samuli Miettinen
samuli.miettinen@te-toimisto.fi, 0295 043 608

Seliina Varis
seliina.varis@te-toimisto.fi, 0295 043 669

eures.pohjois-savo@te-toimisto.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan ›

kirjoittaja

Jari Sihvonen |Viestintäasiantuntija
+358447142653 jari.sihvonen@pohjois-savo.fi
Jaa tapahtuma: