Kokonaisturvallisuuden aamukahvit alkavat 22. helmikuuta

09.02.2024

Mistä kokonaisturvallisuudessa oikein on kysymys? Miten kokonaisturvallisuus liittyy sinun ja yhteisösi arkeen ja toimintaan?

Kokonaisturvallisuuden klusteri järjestää kevään aikana kerran kuussa Teams-aamukahvit kokonaisturvallisuuden teemoista. Aamukahveille kutsutaan kuulemaan kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja, keskustelemaan ja verkostoitumaan sekä oivaltamaan omat ja yhteisösi mahdollisuudet kokonaisturvallisuuden edistämiseen.

Aamukahvien sarja alkaa torstaina 22. helmikuuta kello 8.30–9.30 teemalla Hyvinvointialueet ja yhteinen turvallisuus. Asiantuntijavieraana kuulemme kehittämispäällikkö Vesa-Pekka Tervoa Hyvil Oy:stä ja alustuksen jälkeen pääsemme keskustelemaan yhdessä päivän aiheesta. Tilaisuuden vetää hankepäällikkö Harriet Lonka Pohjois-Savon liitosta.

Aamukahvien alustukset tallennetaan ja ne julkaistaan aikanaan Pohjois-Savon liiton verkkosivustolla. Keskusteluosioita ei tallenneta. Aamukahvit saavat jatkoa kevään aikana. Seuraa Kokonaisturvallisuuden klusterin aamukahveja Pohjois-Savon liiton verkkosivustolta ja uutiskirjeestä.

Pohjois-Savon kokonaisturvallisuuden klusteri on Euroopan unionin rakennerahasto-ohjelmasta rahoitettava hanke vuosille 2023–2026. Hankkeen tavoitteena on synnyttää pysyvän ylimaakunnallisen yhteistoiminnan pohja, jossa eri alueiden osaaminen ja vahvuudet täydentävät toisiaan vahvistaen itäisen Suomen elinvoimaa ja turvallisuutta pitkällä jänteellä.

Ilmoittaudu helmikuun kahveille 20.2. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi seuraavana päivänä.

Ilmoittaudu tästä

Aiheesta lisää

Kokonaisturvallisuuden klusteri tarttuu toimeen yrityslähtöisesti
Kokonaisturvallisuuden klusterin rakennustyö käynnistyy Harriet Longan johdolla

Aihealueet kokonaisturvallisuus Jaa artikkeli
/media/8-yhteystiedot/henkiloston-yhteystiedot-sivu/henkilosto/lonkaharriet400x400px.jpg

Tietoa. Taitoa. Tekoja.

Harriet Lonka |Hankepäällikkö, Kokonaisturvallisuuden klusteri Pohjois-Savossa
+358400755475 harriet.lonka@pohjois-savo.fi
/media/8-yhteystiedot/henkiloston-yhteystiedot-sivu/henkilosto/murtonensari400x400px.jpg

Lisätietoja

Sari Murtonen |Hankeassistentti, Kokonaisuusturvallisuuden klusteri Pohjois-Savossa
+358447142610 sari.murtonen@pohjois-savo.fi