EU-rahoituksen kuntakiertue saapuu Kuopioon

16.02.2024

Kansalaisuus, yhteiskunta, tasa-arvo, perusoikeudet, kulttuuri, liikunta, kotouttaminen, sisäinen turvallisuus... Olitpa kansalaisjärjestön, paikallisen, alueellisen tai valtakunnallisen viranomaisen, korkeakoulun tai muun voittoa tavoittelemattoman tai voittoa tavoittelevan organisaation edustaja, EU-rahoitusmahdollisuuksia on tarjolla runsaasti.

Oikeusministeriö, sisäministeriö, opetushallitus ja Suomen Akatemia jalkautuvat Kuopioon perjantaina 15. maaliskuuta kertomaan EU-rahoitusmahdollisuuksista eri toimijoille. Tilaisuudessa kuulet perustietoa mukana olevista ohjelmista ja toteutuneista hankkeista sekä vinkkejä hakuprosessiin.

Seminaariosuuden jälkeen asiantuntijat ovat tavattavissa minimessuilla, joilla on mahdollista saada opastusta EU-rahoituksen hyödyntämiseen, hakuprosesseihin tai ylipäänsä lisätietoa EU-rahoituksesta.

– Voit myös tuoda mukanasi organisaatiosi hankeidean, ja voimme yhdessä pohtia sille sopivimmat rahoitusmahdollisuudet, kannustaa viestintäasiantuntija Jari Sihvonen tilaisuutta isännöivästä Pohjois-Savon liitosta.

Lue lisää

Aihealueet europedirectrahoitus Jaa artikkeli
/media/8-yhteystiedot/henkiloston-yhteystiedot-sivu/henkilosto/sihvonenjari1_400x400px.jpg

Lisätietoja

Jari Sihvonen |Viestintäasiantuntija
+358447142653 jari.sihvonen@pohjois-savo.fi