Uudistus lähti liikkeelle tarpeesta päivittää julkaisujärjestelmä tämän päivän vaatimusten tasolle. Valittu julkaisujärjestelmä, Sivuviidakko, mahdollistaa entistä aktiivisemman ja monipuolisemman sisällöntuotannon. Sen avulla pystymme yhdistämään informatiivisuuden, visuaalisuuden ja toimivuuden.

Sivuston sydän – tai aivot – on ns. uutispöytä. Se kokoaa aiheittain oleellista informaatiota maakunnassa tapahtuvasta kasvusta, työstä ja innovaatioista. Sen avulla pyrimme luomaan ajantasaisen tilannekuvan, joka tukee johtamista, suunnittelua ja päätöksentekoa.

Uutispöydän artikkeleita voi lukea joko aikajärjestyksessä tai aihetunnisteiden eli avainsanojen avulla. Keskeisiä avainsanoja ovat Pohjois-Savon innovaatiokärjet: Koneteknologia, energiateknologia, puun- ja biojalostus, elintarvikkeet, terveysklusteri sekä vesi ja ilma.

Asiasisältö siirtyy vanhoilta sivuilta osittain ja vaiheittain loppuvuoden 2015 aikana. Otamme mielellämme vastaan sivuston sisältöä koskevia kehitysideoita ja palautetta. Jos huomaat jonkin puutteen, ota yhteyttä esim. palautelomakkeella. 

Liiton sivuilla on keskimäärin 4100 vierailijaa kuukaudessa.

Tervetuloa sivuillemme!

PS. Pohjois-Savon liitto on nyt myös Twitterissä. Löydät meidät käyttäjänimellä @pohjoissavo. Twitterissä lupaamme visertää "ihan vaan ilmoitusluontoisia asioita Savonmaalta".