Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä Kuopiossa. Joensuussa tilaisuutta kokoonnutaan seuraamaan Pohjois-Karjalan maakuntaliittoon. Tilaisuus on seurattavissa verkon välityksellä ja linkki nettilähetykseen ilmoitetaan tilaisuuteen ilmoittautuneille. Myös verkon kautta tilaisuutta seuraavien toivotaan ilmoittautuvan ao. lomakkeella. Koulutus on maksuton.

klo 12 alkaen kahvitarjoilu

OHJELMA

klo 12.30 EU-hankkeiden onnistumistarinat esille!
Susanne Ekvall, viestintäpäällikkö, Euroopan komission Suomen edustusto

klo 13–16 Sosiaalisen median koulutus
Pauliina Mäkelä, viestintäkouluttaja, Viestintä-Piritta Oy

Kenelle

Koulutuksen tavoitteena on innostaa ja kannustaa Euroopan unionin rahastojen parissa työskenteleviä asiantuntijoita ja hanketyöntekijöitä rohkeaan ja monipuoliseen sosiaalisen median käyttöön ja näin lisäämään hankkeiden ja rahastojen näkyvyyttä.

Tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on saada osallistujat ymmärtämään eri kanavien käyttömahdollisuudet yleisesti sekä asiantuntijaroolissa, herättää osallistujien kiinnostus somesisällöntuotantoon sekä motivoida ja ohjata sosiaalisen median käyttöön osana työtään. Osallistujat saavat vinkkejä ja työkaluja asiantuntijaviestintään some-kanavilla myös niin, että haastavatkin tilanteet osataan kohdata ja niissä toimia oikein.

Sisältö

Koulutuksessa käsitellään kolme teemaa:

  1. Asiantuntija sosiaalisessa mediassa
  2. Haastavien tilanteiden hallinta
  3. Videot viestinnän välineenä

Kouluttaja

Pauliina Mäkelä on toiminut Viestintä-Pirittan tiimin yhtenä sosiaalisen median asiantuntijana ja kouluttajana keväästä 2014 lähtien. Pauliinalla on yli kuuden vuoden kokemus suomalaisten julkishallinnon organisaatioiden, järjestöjen, yritysten, hankkeiden ja koulutusorganisaatioiden sosiaalisen median kouluttajana ja konsulttina. Hänellä on koulutuskokemuksensa pohjalta vahva osaaminen ja perehtyneisyys organisaatioiden sosiaalisen median käytön ja verkkoviestinnän mahdollisuuksiin.

Tilaisuuden päätteeksi ennakkokysymysten mukaan kerrotaan rahastokohtaisesti hankeviestinnästä.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaisuuden järjestävät Pohjois-Savon liitto, Europe Direct Kuopio, Mansikka ry ja ELY-keskus.

Lisätietoja:
Janna Merenniemi, Pohjois-Savon liitto, 044 714 2620
janna.merenniemi(at)pohjois-savo.fi

Hannakaisa Markkanen, HighwaySavo / Mansikka ry, 050 527 9943
hannakaisa.markkanen(at)mansikkary.fi