Seitsemäs Minna Canth -foorumi kutsuu jälleen johtajia ja esimiehiä ympäri maata verkostoitumaan ja keskustelemaan. Tämän vuoden teeman mukaisesti keskustellaan oppimisesta, miten työpaikalle luodaan oppimista edistävä kulttuuri ja miten johtaja voi omalla esimerkillään ja toiminnallaan tähän vaikuttaa. Mukana myös Learn@work-hanke.

Tänä päivänä työssä tarvitaan jatkuvasti uutta tietoa, sen soveltamista ja palautteen myötä tapahtuvaa toiminnan kehittämistä. Työ on ongelmanratkaisua, kokeilemista ja oppimista. Toistettavuus on vaihtunut reaaliaikaiseen oppimiseen. Organisaatioiden toiminnan tehokkuus ja kilpailukyky riippuu niiden nopeudesta reagoida muutoksiin ja kehittää toimintaansa.

OHJELMA

Kompleksinen ympäristö edellyttää kaksikätisyyttä
BBA, KTM Sami Paju, Filosofian Akatemia

Metaosaaminen kasvaa kompetenssin rakosista
Työelämäprofessori Risto Sarvas, Aalto-yliopisto

Johtajan rooli oppivan työpaikan luomisessa
Professori Anu Puusa, Itä-Suomen yliopisto

Ketterä oppiminen, miten me onnistuimme siinä?
Oppimisagenttien fasilitoitu esitys

Super early bird 139 € (norm. 179 €) 28.2. asti. Lippuihin lisätään arvolisävero 24%. Ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisuus varata lippu 12.6. Kuopio Tanssii ja Soi Genelec-Gaalaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.snellmankesayliopisto.fi/mcf

Yhteistyökumppanit Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kaupunki, K-Market Neulamuikku, Kuopio Tanssii ja Soi, Paju Consulting, Pohjois-Savon liitto ja Savonia-ammattikorkeakoulu. Mukana myös Viima Konsepti, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Lapland Hotels Kuopio ja Rosebud Kuopio.

Ilmoittaudu tapahtumaan