Minna Canth -foorumi 2019: Johtaminen digiajassa 3.0 - ajattelun ja työn muutos

 Järjestyksessään kuudes Minna Canth -foorumi järjestetään Kuopiossa Peräniemen Kasinolla perjantaina 14.6.2019. Minna Canth -foorumi kokoaa vuosittain eri alojen johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita verkostoitumaan, kuuntelemaan huippupuheenvuoroja ja nauttimaan monialaisesti taiteesta.

Käymme jatkuvaa vuoropuhelua siitä, mikä on teknologian rooli suhteessa ihmisiin. Ihmiskunnalla on kuitenkin onneksi ollut tapana - ääripäissä käytyään - etsiytyä keskimäärin tasapainoon. Johtajan tulisi kyetä yhteensovittamaan rationaalisesti nämä kaksi ääripäätä keskellä ennustamatonta ja kompleksista maailmaa. Haluatko ymmärtää muutoksesta enemmän? Haluatko työkaluja yhteensovittaa ihminen ja teknologia työelämässä? Ja mitä Minna ajattelisi kaikesta tästä?

Pohdintaan meitä johdattavat:

  • Digitaalisen työn tutkija Esko Kilpi: Johtaminen kompleksisessa maailmassa
  • Aivotutkija Katri Saarikivi: Mikä on ihmisen osa? Miten mahdollistetaan kollektiivista ajattelua ja ongelmanratkaisua?
  • Valokuvataiteilija Nanna Hänninen, Neemo Method: Taide uudenlaisen ajattelun edistäjänä työelämässä

Minna Canth -foorumissa tulee myyntiin Savonia-ammattikorkeakoulun tuottama ainutlaatuinen ja uniikki Minna-koru, jonka on suunnitellut korumuotoilun opiskelija Sanna Röynä. Riipusmallinen koru valittiin viime kesän Minna Canth -foorumissa yleisöäänestyksellä voittajaksi ja korua on mahdollista tilata ennakkoon 31.3 saakka tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä. Koruja valmistetaan rajallinen määrä.

Minna Canth -foorumi on osana valtakunnallista Minna Canth 175! -juhlavuotta.

Lisätietoja:

Tuottaja Heidi Kotikumpu, puh 044 746 2849, heidi.kotikumpu@snellmankesayliopisto.fi

Foorumin järjestäjä on Snellman-kesäyliopisto