OHJELMA (pdf »)

Tilaisuuden avaus
Jari Kyllönen, apulaiskaupunginjohtaja, Kuopion kaupunki


5G ja tulevaisuuden teknologiat – miltä maailma näyttää vuonna 2030?
Petteri Järvinen, tietokirjailija, dipl. ins.

Petteri Järvinen on seurannut it-alan kehitystä 1980-luvulta lähtien useassa eri tehtävässä. Hän on kirjoittanut yli 30 kirjaa ja toiminut kolumnistina useassa lehdessä. Järvinen on suosittu luennoija, joka osallistuu aktiivisesti julkiseen keskusteluun mm. digitalisaatiosta, kyberturvallisuudesta ja työelämän muutoksesta.


Positiivisia tarinoita nykypäivän kyberturvallisuuden uhkakuvista
Jarno Lötjönen, Business Manager, JYVSECTEC/Jyväskylä Security Technology

Jarno Lötjönen (M.Eng in Cyber Security) on paitsi kyberturvallisuuden niin erityisesti kyberturvallisuusharjoittelun ammattilainen. 20-vuotisen työuransa aikana hän on toiminut yli 15 vuotta ajan tietoturvan, kyberturvallisuuden sekä järjestelmähallinnan parissa asiantuntijana sekä esimiestehtävissä. Mielenkiinnon kohteina kyberturvallisuuden alalla Jarnolla on uhkamallintamiseen ja erilaisiin tilannekuviin liittyvät asiat.


5G kiri
Jere Metsävuo, Senior Advisor, Sitowise Oy

Jere Metsävuolla on yli 10 vuoden kokemus infraomaisuudenhallinnasta, paikkatietojen soveltamisesta sekä tietopalveluiden ja tiedonhallinnan kehittämisestä pääasiassa kaupunki- ja kuntaorganisaatioissa. Hän toimii Sitowisessa vanhempana asiantuntijana monialaista osaamista vaativissa omaisuuden- ja tiedonhallinnan suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. Yksi hänen tavoitteistaan on mahdollistaa kuntien ja kaupunkien digitaalisten kaksosten syntyminen.


Kiina-projekti
Mika Kojonkoski, valmentaja

Mika Kojonkoski on valmentanut pitkällä urallaan Itävallan, Suomen ja Norjan mäkimaajoukkueita. Viimeksi hän toimi Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajana. Tällä hetkellä hän vetää Kuopiosta käsin projektia, jossa rakennetaan Kiinalle miesten ja naisten mäkihyppymaajoukkueet Pekingin talviolympialaisiin 2022. Kuva: Flickr/Norges Skiforbund hopp


Loppukeskustelu

Tilaisuuden juontaa Timo Ripatti. Rajallisten paikkojen (120 hlöä) vuoksi sitovat ilmoittautumiset 20.3. mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Seminaarin järjestävät Pohjois-Savon liitto, Puijon Hiihtoseura, kehitysyhtiö SavoGrow Oy, Kaisanet ja Kuopion kaupunki. Tilaisuudessa ammutaan lähtölaukaus maakunnalliselle Kohti eKuntaa -hankkeelle. 

Huom! Seminaarin päätyttyä samassa tilassa alkaa klo 16.15 kaikille avoin ulko- ja turvallisuuspolitiikan keskustelutilaisuus. Katso ohjelma »

Tilaisuuden päätyttyä yleisö voi siirtyä Puijon hiihtostadionille seuraamaan Pohjois-Savon 100. maakuntaviestiä. Kilpasarjat alkavat klo 17.00. Katso ohjelma »


Lisätietoja:
Olli Tiainen, p. 0207 464620
Juha Meklin, p. 0400 808780