Julkaistu 10.1.2022

Haemme joukkoomme maksatusasiantuntijaa

Pohjois-Savon liitto toimii EU-rahoituksen välittävänä toimielimenä, eli tuen myöntäjänä ja maksajana sekä kauden 2014-2021 osalta myös jatkotoimenpiteiden tekijänä. Maksatusasiantuntija valmistelee EU-hankkeiden maksatuspäätöksiä. Lisäksi tehtävään kuuluu hankkeiden paikan päällä tehtäviä tarkastuksia. Maksatusasiantuntijalle kuuluvat myös tuensaajien maksatusneuvonta ja -koulutus sekä mahdolliset muut Pohjos-Savon liiton hallintoon liittyvät tehtävät.

Tehtävä edellyttää hyvää ict-osaamista sekä EURA-tietojärjestelmän hallintaa. Maksatusasiantuntijan tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva tutkinto. Katsomme eduksi kokemuksen EU- tai kansalliseen rahoitukseen liittyvistä taloushallinnon- tai maksatustehtävistä. Tehtävän hoito edellyttää itsenäistä työotetta, tarkkuutta sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Hakuaika päättyy 24.1.2022 klo 16.00. Työ alkaa 14.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hae työpaikkaa »

Tehtäväkohtainen palkka 3014,38 €/kk sekä mahdolliset lisät. Tehtävän työehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

LIsätietoja tehtävästä antaa
vs. hallintojohtaja Riikka Pehkonen puh. 044 7142644

Julkaistu 5.1.2022

Oletko sinä etsimämme viestinnän monitaituri?

Kiinnostaako merkityksellinen työ uudistuvien sosiaali- ja terveyspalveluiden parissa Pohjois-Savossa? Haluatko olla mukana kertomassa tarinoita siitä, miten uudella hyvinvointialueella asiakas on kaiken keskiössä ja henkilökunta muutoksessa mukana?

Roolisi työyhteisössämme

Etsimme kokenutta viestintäasiantuntijaa POSOTE20-hankkeeseen. Tarvitsemme pestiin henkilön, joka nauttii itsenäisestä työstä ja kykenee kääntämään kapulakielisiä käsitteitä ja kuvauksia ihmisten kielelle. Toivomme uudelta työkaveriltamme suunnitelmallista otetta työhön ja innostusta uuden edessä. Tehtävään vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto ja viestinnän työkokemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta hanke- ja projektityöstä sekä näyttöä verkosto- ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Sinun tehtäväsi on luotsata hankkeen viestintää, koordinoida yhteistyötä median kanssa, some-viestintää, sekä kehittää ja toteuttaa eri kampanjoita. Teet siis eri tavoin näkyväksi hankkeessa tehtävää tärkeää työtä entistä parempien sosiaali- ja terveyspalveluiden luomiseksi kaiken ikäisille Pohjois-Savon asukkaille. Tukenasi ovat sekä hanketiimi ja sen johto, että työnjohdollisena esihenkilönäsi toimiva viestintä- ja markkinointipäällikkö. Työnantajana toimii Pohjois-Savon liitto, missä hallinnollisena esihenkilönäsi toimii hankehallinnoija.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä viestinnän ammattilaisena mielenkiintoisessa työympäristössä ja mukavassa tiimissä. Tässä tehtävässä saat tuoda omia näkemyksiäsi esiin ja pääset taatusti oppimaan uutta. Työpisteesi on Kuopiossa, mutta myös joustava etätyö on mahdollista. Palkkaus on 3.500/kk. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa ja työehdot määräytyvät KVTESin mukaan.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae siis tehtävään heti kun mahdollista, mutta viimeistään 17.1.2022 klo 12. Hakemus on avoinna Kuntarekryssä ajalla 5.–18.1.2022 klo 12.00. Hae työpaikkaa »

Ota yhteyttä!

Kuulostaako mielenkiintoiselta hommalta, jossa jokainen työpäivä on erilainen ja koskaan ei pääse tylsistymään? Sitä se onkin! Hae rohkeasti ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Lue lisää »


Lisätietoja antavat:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Tuija Bercovici, tuija.bercovici (at) ylasavonsote.fi, p. 040 654 2614 (tavoitettavissa 10.1.2022 lähtien)
Hankepäällikkö Minna Rytkönen, minna.rytkonen (at) pohjois-savo.fi, p. 044 714 2673