Taloussihteeri

Haemme joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään TALOUSSIHTEERIÄ.

Taloussihteeri huolehtii Pohjois-Savon liiton talouden suunnittelusta ja seurannasta, ja valmistelee talousarviot ja henkilöstösuunnitelmat. Tehtäviin sisältyvät laskujen ja maksujen tiliöintiohjeiden ylläpito ja asiatarkastukset. Tehtävään kuuluu organisaation kuukausi- ja osavuosiraportointi sekä vuositilastot.

Taloushallinnon järjestelminä Intime ja Rondo. Taloussihteeri toimii myös henkilöstöhallinnon palkka- ja henkilöstöasioiden yhdyshenkilönä, valmistelee Populukseen henkilöstöä ja luottamushenkilöitä koskevat palkka-asiakirjat ja muut HR-toimenpiteet. Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut on ulkoistettu Pohjois-Savon Monetra Oy:lle.

Pohjois-Savon liitto toimii EU-rahoituksen välittävänä toimielimenä. Taloussihteerin tehtävään kuuluu tähän liittyvät takaisinperintä ja muut jatkotoimenpiteiden valmistelutehtävät. Lisäksi taloussihteeri toimii tarkastuslautakunnan sihteerinä ja kansallisten hankkeiden maksatuspäätösten valmistelijana.

Tehtävä edellyttää hyvää atk-osaamista Office365 ja perusohjelmien Intime, Rondo ja Populus osaamista ja hallintaa. Taloussihteerin kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai alempi korkeakoulututkinto. Edellytämme myös kokemusta kunta-alan talous- ja henkilöstöhallinnon sekä EU-rahoitukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävän hoito edellyttää oma-aloitteista asennetta sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Ennen tehtävän täyttämistä valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Hakemukset tulee jättää 10.10.2019 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi. Työavain 252115.

Lisätietoja: hallintojohtaja Tarja Miettinen, puh. 044 714 2664, tarja.miettinen(at)pohjois-savo.fi ja maakuntasihteeri Pekka Kaikkonen, puh. 044 714 2630, pekka.kaikkonen(at)pohjois-savo.fi