Tällä hetkellä avoinna 1 (yksi) työpaikka.

Kiinteistöasiantuntija

Etsimme henkilöä kiinteistöasiantuntijan tehtävään Pohjois-Savon maakuntaan, 100% työajalla. Keskeistä tehtäväkenttää ovat maakuntaan vuokrattavien tilojen ja niihin liittyvien investointien hallinta osana maakuntavalmistelua. Tehtävässä tulee muodostaa kokonaiskuva Pohjois-Savon kiinteistökannasta, vuokrista ja investointitarpeiden tilanteesta sekä tulevasta kehityskuvasta, huomioiden myös uudistuva palveluverkosto. Lisäksi tehtävä sisältää tilankäyttöratkaisujen uudenlaisia toimintamalleja etenkin tilatehokkuuden näkökulmasta edellä mainittuun peilaten. Tehtävässä keskeisiä kumppaneita ovat Maakuntien tilakeskus oy:n henkilöt, Pohjois-Savon kuntien tiloista vastaavat henkilöt sekä Pohjois-Savon maakuntauudistuksen vastuuvalmistelijat.

Haettavalta edellytetään soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa, tilahallinnan ja liiketoiminnan kokemusta, taloushallinnon kokemusta, sekä julkishallinnon kokemusta.Työssä on hallittava etenkin MS Officen excelin käyttö. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ edellyttää maakunnan alueella matkustamista, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Etsimme ensisijaisesti henkilöä uudistuksessa uuteen Pohjois-Savon maakuntaan siirtyvästä vakituisesta henkilöstöstä (työsuhde uudistusta koskevassa organisaatiossa, työsuhde ei ole päättymässä ennen vuotta 2020). Huomioimme myös ulkoiset hakijat.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään 7.12.2018 klo 12.00 mennessä tähän linkkiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Tarja Miettinen: 044 7142 664,
tarja.miettinen@pohjois-savo.fi

Työn arvioitu aloitus ja kesto: aloitus mahdollisimman pian.
Työn kesto vuoden 2019 loppuun.