Haemme maakuntajohtajaa Pohjois-Savoon

Maakunnalle voisi hakea johtajaa näyttävällä rock-henkisellä tai hulvattoman hauskalla imagokampanjalla. Me emme kuitenkaan tee niin. Haluamme erottua aitoudella. Meille riittää, että sinäkin olet oma itsesi.

Pohjois-Savo on asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Keskuskaupunki Kuopio on yksi Suomen vetovoimaisimmista kaupungeista niin yritysten, työpaikkojen, opiskelun kuin väestönkasvun osalta. Varkaus on isojen kansainvälisten yritysten teknologiakaupunki. Siilinjärveltä noustaan lentoon, ja Iisalmen seudulla tehdään ihmeitä. And oh my Suonenjoki, strawberry fields forever! Upea maakuntamme on toden totta täynnä ylpeyden aiheita.

Maakuntajohtajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää käytännön kokemusta maakunnan liiton toimialaan kuuluvista tehtävistä ja edunajamisesta. Arvostamme johtamis- ja yhteistyötaitoja, näkemystä kunta- ja aluepolitiikan tulevaisuudesta sekä hyvää kunnallishallinnon sekä EU:n toiminnan tuntemusta. Katsomme eduksi hyvät vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja esiintymistaidot. Tehtävässä edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa.

Virka tulee ottaa vastaan 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on sopimuksen mukainen. Virasta laaditaan johtajasopimus. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pohjois-Savon liiton maakuntavaltuustolle osoitettu hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa kuntarekry.fi kautta. Hakuaika päättyy 29.9.2022 klo 15.00. Haastattelut valituille pidetään 11.10.2022.

Aiemmalla hakukierroksella jätetyt hakemukset huomioidaan jatkohaussa.

Tutustu ja hae työpaikkaa Kuntarekryssä »


Lisätietoja virasta antavat:
maakuntavaltuuston pj. Markku Eestilä p. 0500 275 689
maakuntahallituksen 1. vpj. Pia Hedman p. 040 744 2300
va. maakuntajohtaja Satu Vehreävesa p. 044 714 2648