Uusi Pohjois-Savo – täyden palvelun maakunta

Sote- ja maakuntauudistus on suurimpia hallinnon ja toimintatapojen uudistuksia, mitä Suomessa on koskaan tehty. Tavoitteena on nykyaikaistaa palveluja ja parantaa julkisen talouden kestävyyttä. Muutos koskettaa satojen tuhansien ihmisten työtä ja kaikkien kansalaisten palveluja. Uudet maakunnat aloittavat toimintansa 1.1.2019.

 

Maakuntauudistus kiinnosti työnhakijoita

pe 16. syyskuuta 2016 11.16.00

Pohjois-Savon maakuntauudistuksen rekrytoinnit saivat työnhakijat liikkeelle. Kolmeen tehtävään tuli lähes pari sataa hakemusta. Hakuaika päättyi torstaina.

Muutosjohtajan paikkaa tavoitteli 15 hakijaa. Haastatteluun kutsutaan Muonion kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, projektipäällikkö Elsa Paronen ja Leppävirran perusturvajohtaja Paula Tiihonen.

Muutosjohtaja vastaa Pohjois-Savon maakuntauudistuksen ja uuden maakunnan toiminnan käynnistämisen esivalmistelusta sekä toiminnan käynnistämiseen liittyvistä tehtävistä.

Kahta projektiassistentin paikkaa haki yhteensä 175 hakijaa. Assistenteista toinen avustaa maakuntauudistuksen muutosjohtajaa ja toinen sote-uudistuksen valmistelun hankejohtajia.

Tehtävät täytetään määräaikaisina 31.12.2018 saakka.

Lisätietoja:
Marko Korhonen, maakuntajohtaja
p. 044 714 2666

Pekka Kaikkonen, maakuntasihteeri
p. 044 714 2630

Ajankohtaista

Haemme muutosjohtajaa ja kahta assistenttia

Muutosjohtaja vastaa Pohjois-Savon maakuntauudistuksen ja uuden maakunnan toiminnan käynnistämisen esivalmistelusta sekä toiminnan käynnistämiseen liittyvistä tehtävistä. Palkattavista assistenteista toinen avustaa maakuntauudistuksen muutosjohtajaa ja toinen assistentti sote-uudistuksen valmistelun hankejohtajia.

Valmisteluryhmä nimettiin maakuntauudistukseen

Pohjois-Savon maakuntahallitus asetti tänään maakuntauudistuksen esivalmistelun valmisteluryhmän ajalle 1.9.2016–30.6.2017.

Maakuntauudistuksen valmisteluryhmä on pääosin kasassa

Maakuntauudistuksen esivalmistelutyöhön osallistuvat osapuolet ovat ilmoittaneet edustajansa Pohjois-Savon maakuntahallitukselle. Uudistuksen valmistelun poliittinen ohjaus on maakuntahallituksella ja maakuntavaltuustolla.