Kokonaisturvallisuuden aamukahvit: Digitaaliset uhkat ja varautuminen

Mistä kokonaisturvallisuudessa oikein on kysymys? Miten kokonaisturvallisuus liittyy sinun ja yhteisösi arkeen ja toimintaan?

Päivämäärä: 22.03.2024

Kellonaika: 08:30

Osoite:

Online

Kokonaisturvallisuuden klusteri järjestää kevään aikana kerran kuussa Teams-aamukahvit kokonaisturvallisuuden teemoista. Aamukahveille kutsutaan kuulemaan kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja, keskustelemaan ja verkostoitumaan sekä oivaltamaan omat ja yhteisösi mahdollisuudet kokonaisturvallisuuden edistämiseen.

Seuraavat aamukahvit järjestetään 22. maaliskuuta kello 8.30–9.30. Teemana on digitaalisiin uhkiin varautuminen ja erityisesti yhteistoiminnan merkitys ja harjoittelu. Asiantuntijavieraana kuulemme valmiuspäällikkö ja Digipoolin sihteeri Antti Nyqvistiä. Alustuksen jälkeen pääsemme keskustelemaan yhdessä päivän aiheesta. Keskusteluun johdattelee hankepäällikkö Harriet Lonka Pohjois-Savon liitosta.

Aamukahvien alustukset tallennetaan ja ne julkaistaan aikanaan Pohjois-Savon liiton verkkosivustolla. Keskusteluosioita ei tallenneta. Aamukahvit saavat jatkoa kevään aikana. Seuraa Kokonaisturvallisuuden klusterin aamukahveja Pohjois-Savon liiton verkkosivustolta ja uutiskirjeestä.

Pohjois-Savon kokonaisturvallisuuden klusteri on Euroopan unionin rakennerahasto-ohjelmasta rahoitettava hanke vuosille 2023–2026. Hankkeen tavoitteena on synnyttää pysyvän ylimaakunnallisen yhteistoiminnan pohja, jossa eri alueiden osaaminen ja vahvuudet täydentävät toisiaan vahvistaen itäisen Suomen elinvoimaa ja turvallisuutta pitkällä jänteellä.

Ilmoittaudu maaliskuun kahveille 20.3. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi seuraavana päivänä.

Aiheesta lisää

Kokonaisturvallisuuden aamukahvit alkavat 22. helmikuuta
Kokonaisturvallisuuden klusteri tarttuu toimeen yrityslähtöisesti
Kokonaisturvallisuuden klusterin rakennustyö käynnistyy Harriet Longan johdolla

Ilmoittaudu tapahtumaan ›

kirjoittaja

Harriet Lonka |Hankepäällikkö, Kokonaisturvallisuuden klusteri Pohjois-Savossa
+358400755475 harriet.lonka@pohjois-savo.fi

kirjoittaja

Sari Murtonen |Hankeassistentti, Kokonaisuusturvallisuuden klusteri Pohjois-Savossa
+358447142610 sari.murtonen@pohjois-savo.fi
Jaa tapahtuma: