Kokonaisturvallisuuden aamukahvit: Case NATO Nordic Response 2024 -harjoitus

Päivämäärä: 22.05.2024

Kellonaika: 08:30

Osoite: Teams

Online

Mistä kokonaisturvallisuudessa oikein on kysymys? Miten kokonaisturvallisuus liittyy sinun ja yhteisösi arkeen ja toimintaan?

Kokonaisturvallisuuden klusteri järjestää kevään aikana kerran kuussa Teams-aamukahvit kokonaisturvallisuuden teemoista. Aamukahveille kutsutaan kuulemaan kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja, keskustelemaan ja verkostoitumaan sekä oivaltamaan omat ja yhteisösi mahdollisuudet kokonaisturvallisuuden edistämiseen.

Seuraavat aamukahvit järjestetään 22. toukokuuta kello 8.30–9.30. Asiantuntijavieraana on Joni Henttu, joka toimii Lapin aluehallintoviraston pelastustoimi ja varautuminen -vastuualueen johtajana. Päivän aiheena on NATO Nordic Response 2024 -harjoitus ja siitä kertyneet kokemukset.

Alustuksen jälkeen pääsemme keskustelemaan yhdessä. Keskusteluun johdattelee hankepäällikkö Harriet Lonka Pohjois-Savon liitosta.

Aamukahvien alustukset tallennetaan ja ne julkaistaan aikanaan Kokonaisturvallisuuden klusterin verkkosivulla www.pohjois-savo.fi/kokonaisturvallisuus

Keskusteluosioita ei tallenneta. Seuraa Kokonaisturvallisuuden klusterin aamukahveja Pohjois-Savon liiton verkkosivustolta ja uutiskirjeestä.

Pohjois-Savon kokonaisturvallisuuden klusteri on Euroopan unionin rakennerahasto-ohjelmasta rahoitettava hanke vuosille 2023–2026. Hankkeen tavoitteena on synnyttää pysyvän ylimaakunnallisen yhteistoiminnan pohja, jossa eri alueiden osaaminen ja vahvuudet täydentävät toisiaan vahvistaen itäisen Suomen elinvoimaa ja turvallisuutta pitkällä jänteellä.

Ilmoittaudu toukokuun aamukahveille 20.5. mennessä. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi seuraavana päivänä.

Ilmoittaudu tapahtumaan ›

kirjoittaja

Harriet Lonka |Hankepäällikkö, Kokonaisturvallisuuden klusteri Pohjois-Savossa
+358400755475 harriet.lonka@pohjois-savo.fi

kirjoittaja

Sari Murtonen |Hankeassistentti, Kokonaisuusturvallisuuden klusteri Pohjois-Savossa
+358447142610 sari.murtonen@pohjois-savo.fi
Jaa tapahtuma: