EAKR-hakuinfo: Puhtaat ratkaisut

Päivämäärä: 15.04.2024

Kellonaika: 13:00

Osoite: Online

Teams

Itä- ja Pohjois-Suomen maakuntaliittojen ylimaakunnallinen EAKR-haku on avoinna 1.4.–31.8.2024. Hankehaun teemana on Itä- ja Pohjois-Suomen älykkään erikoistumisen strategian mukaiset puhtaat ratkaisut, jotka tukevat kiertotaloutta. Haun tavoitteena on lisätä ylimaakunnallista yhteistyötä Itä- ja Pohjois-Suomessa.

Hausta järjestetään Teams-info maanantaina 15. huhtikuuta klo 13–14. Hakuinfo on yhteinen Itä- ja Pohjois-Suomen maakuntien alueella. Vastuujärjestäjänä toimii Keski-Pohjanmaan liitto. Infoon ei tarvitse ilmoittautua. 

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Hausta tuetaan vain ylimaakunnallisia ryhmähankkeita, joissa on osatoteuttajia vähintään kolmesta eri Itä- ja Pohjois-Suomen maakunnasta. Haku on avoinna koko Itä- ja Pohjois-Suomen alueella. Kukin maakunnan liitto (Lapin liitto, Pohjois-Pohjanmaan liitto, Keski-Pohjanmaan liitto, Kainuun liitto, Pohjois-Savon liitto, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Etelä-Savon maakuntaliitto) on avannut haettavaksi 300 000 euroa. Hakemus tulee kohdistaa sen maakunnan liittoon, jossa päähakija toimii.

Rahoitettavien hankkeiden tulee edistää Itä- ja Pohjois-Suomen älykkään erikoistumisen strategian teemaa puhtaat ratkaisut. Teeman tavoitteina ovat kestävät energiatalouden ratkaisut sekä luonnonvarojen ja raaka-aineiden kestävä käyttö. Haussa tavoitellaan korkeamman jalostusasteen tuotteita sekä bio- ja kiertotalousratkaisujen tehokasta hyödyntämistä.

Rahoitettavien hankkeiden tulee olla Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -ohjelman mukaisia.

Hankehakuilmoitus
Itä- ja Pohjois-Suomen yhteinen älykkään erikoistumisen strategia

kirjoittaja

Soile Juuti |Ohjelmapäällikkö
+358447142637 soile.juuti@pohjois-savo.fi

kirjoittaja

Juha Minkkinen |Rahoitusasiantuntija, EU-hankkeet
+358447142619 juha.minkkinen@pohjois-savo.fi

kirjoittaja

Kari Tarkiainen |Rahoitusasiantuntija, EU-hankkeet
+358447142647 kari.tarkiainen@pohjois-savo.fi
Jaa tapahtuma: