Clusters meet Regions

Itä- ja Pohjois-Suomen maakunnat järjestävät Clusters Meet Regions -konferenssin Levillä huhtikuun lopulla. Tilaisuus on profiililtaan huipputason eurooppalaisten klusteriverkostojen tapahtuma.

Päivämäärä: 25.04.2023 - 27.04.2023

Kellonaika: 19:00 - 13:00

Osoite: Tunturitie 205, Levi

Hotel Levi Panorama

Itä- ja Pohjois-Suomen maakunnat järjestävät yhdessä Euroopan komission alaisuudessa toimivan European Clusters Collaboration Platform (ECCP) kanssa Clusters Meet Regions –konferenssin Levillä 25.–27.4.2023. Tilaisuus on profiililtaan huipputason eurooppalaisten klusteriverkostojen tapahtuma ja sen yhteydessä järjestetään MINE.THE.GAP –verkoston koordinoima kansainvälinen matchmaking-tilaisuus.

Tilaisuuden teemana on raaka-aineiden kestävä käyttö erityisesti teollisen kiertotalouden ja digitalisaation puitteissa. Tapahtuma on Itä- ja Pohjois-Suomelle mahdollisuus näyttää erinomaisuuttaan sekä lisätä alueemme klusterien yhteistyömahdollisuuksia eurooppalaisten verkostojen kanssa. Itä- ja Pohjois-Suomessa toimii yhteensä noin 40 klusteria, jotka linkittyvät kiinteästi alueemme elinkeinoelämään, tutkimukseen, kehitykseen ja osaamiseen. Kaikille Itä- ja Pohjois-Suomen alueen klustereille on varattu paikka yhdelle edustajalle tilaisuuteen.

Tapahtumaan odotetaan klusteritoimijoita ympäri Eurooppaa sekä Euroopan komission edustajia. Komission DG GROW yksikkö D.2 (Industrial forum, Alliances, Clusters) osallistuu tilaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen kiinteästi. Rekisteröityminen avataan ECCP:n sivuille lähiaikoina. Lisätietoa päivitetään myös ELMO-yhteistyön verkkosivuille.

Tapahtuman järjestelykustannuksista vastaa Älykäs erikoistuminen Itä- ja Pohjois-Suomessa 2022–2027 (ELMO II) -hanke. Hanke saa rahoitusta Europan aluekehitysrahastosta Pohjois-Savon liiton kautta. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista, mutta jokainen osallistuja vastaa itse matka- ja majoituskustannuksistaan. Rajatun osallistujamäärän vuoksi suosittelemme varaamaan matkan ja majoitukset vasta rekisteröitymisen jälkeen.


Lisätietoa:
Kalle Autti, projektikoordinaattori, kalle.autti@lapinliitto.fi

Jaa tapahtuma: